Каталог продукції

Відгуки

Ирина / 22.03.2020

Сегодня получила свой первый велюровый костюм! Он такой классный, что его хочется надеть не только дома;)) хочу еще один! И не только костюм-у Вас столько всего!!! Качество отличное! Большое спасибо за оперативность и за помощь!

Катерина / 01.02.2020

Все що замовляла (одяг для дому, постільна білизна) були чудової якості. Дуже приємні для тіла тканини. Доставка дуже швидка. Дякую.

Ilona Leonova / 27.01.2020

I believe you have a bug in your 'date of birth' validation section and some boundary testing required. . I've ordered some stuff for my mom to pick up at Nova Poshta and since she's gonna get it I tried to put her DOB but couldn't. I believe it has smth to do with her been born on 1963. She is not THAT old, so her age should be accepted on your site. However it wasn't. But mine - 1991 - worked perfectly well.

Олександра / 21.01.2020

Замовляла продукцію (домашній костюм) Balcony вперше, але впевнена, що не в останнє :) Швидка доставка, дуже якісний одяг, гарна робота менеджерів

Валерия / 07.01.2020

На днях получила свою новую Рождественскую пижаму. Очень довольна качеством и составом ткани! В пижаме очень комфортно и приятно спать! Спасибо!

Оксана / 09.12.2019

Хочу виразити подяку і слова захоплення! Замовляю речі Balcony вже не перший раз, і якість завжди вражає. Речі Balcony не хочеться знімати. Проте бездоганна не тільки якість виробів, якість спілкування з клієнтами завжди на вищому рівні, завжди все оперативно, легко і професійно! Ще не раз повернусь за покупками :)

Олена / 26.11.2019

Замовляла лляний зелений костюмчик з кюлотами, мені сподобався, вже встигла вигуляти в Ізраїлі)) Але замовляла верх S. а чомусь прийшов XS і помітила я це не одразу, а вже після від’їзду) Добре, що підійшов розмір на мій S) Льон зовсім інший, аніж у синьому костюмчику з шортами. Цей більш цупкіший і не так мнеться.

Ірина / 26.11.2019

Вже маю декілька речей від balcony і надзвичайно ними задоволена. Якість - бомба, дизайн - стильний! Навіть придратись нема до чого))

Фил / 01.11.2019

Заказывал пижаму для дома. Потрясающее качество!!! Спасибо вам!

Катерина / 27.10.2019

Замовила велюровий комплект в пісочному кольорі. Надзвичайно задоволена якістю: все чудово прошито, м`яка, приємна і тепла тканина, чудова посадка, розмір в розмір. Обов`язково замовлятиму ще в майбутньому і пораджу друзям.

Iana / 16.09.2019

Чорний лляний космюм - неймовірний симпатяга! Задоволена якістю і, завдяки консультаціі, розмір підібраний ідеально. Дякую, і я з вами!

Дар'я / 30.08.2019

Дуже висока якiсть та неймовiрно зручний костюм! Дякую!

Олена / 29.08.2019

Я дуже дуже задоволена своїм новим лляним костюмчиком, і якістю, і красивим синім кольором) Наразі на відпочинку він мій маст хев) В ньому так добре, що зовсім не хочеться знімати, не розумію навіщо набрала з собою купу інших речей))) Окрема подяка дівчаткам, що швидко відправили мені посилочку і я її отримала якраз перед своїм незапланованим від’їздом ))) Все класс!

Валентина / 28.08.2019

Добрий день! Не вперше купую ваші речі і дуже задоволена їх якістю. Та, на жаль, мій відгук буде негативним через неналагодженість роботи персоналу. 19.08.2019 замовила на сайті чорні лляні брюки, мій розмір був в наявності. Але пені передзвонили на наступний день і повідомили, що необхідний розмір відсутній і брюки необхідно відшивати. Термін зазначили до 26.08.2019. Я погодилась, через те, що ще був час до відпустки. 27.08.2019 я сама перетелефонували, щоб дізнатися, чи готове замовлення. Мені повідомили, що....брюк мого розміру знову нема, а про відшиті взагалі не згадали...( Запевнили, що відправлять Новою Поштою негайно і я встигну забрати замовлення 28.08.2019. Пост пишу, сидячі в аеропорті 28.08. Мої брюки ще їдуть....

Елена / 21.08.2019

Сегодня получила свой бежевый велюровый халат и я очень довольна им: красивый дизайн, хорошее качество ткани и аккуратность в исполнении изделия. Халат мягкий, уютный, женственный. Как будет носиться, проверю в более холодный осенне-зимний период. Это моя вторая покупка в интернет магазине Balcony. Первым был синий велюровый костюм с белой окантовкой и он просто великолепен! Рекомендую!)

Тетяна / 18.08.2019

Чорний тренч - це вже друга моя річ від Balcony. І від дійсно ідеальний. Класний крій, дуже хороше пошиття, рівні шви і з практики знаю, що носитися буде довго .

Юлія / 26.07.2019

Хотіла написпти звичайний відгук, типу, все добре, якість хороша, одяг гарний, доставка оперативна..... Але не можу! Тому що, щоразу беру у руки річ Balcony і кайфую!) Тому мій відгук, неадекватный!) Вчора прасувала свій новий тренч і отримувала естетичне задоволення! Якісна, натуральна тканина, ідеальний пошив, за моделі взагалі мовчу! Це 100% мій стиль! Дівчата ви классні! Успіхів Вам та натхнення!

Ярина / 14.06.2019

Balcony - це коли одягаєш на себе настрій, особливий стан і енергію, а не просто одяг. Кожна річ, яку тут купувала стала улюбленою. Якісні тканини, стильний і лаконічний крій, увага до найменших деталей на кшталт швів, петельок, ґудзичків - в ці речі не можливо не закохатись! Супер зручний сайт, доброзичливі працівники, магазин - рай. Словом, Balcony - one love! Так тримати!

Олена / 15.05.2019

Якість виробів зачаровує, тому знов і знов повертаюсь до вас і вашого сервісу!

Альбина / 26.02.2019

На днях я стала счастливой обладательницей чёрного набора с фигурной накидкой и брюками :) Фасон и размер подошли идеально! Ткань приятная к телу и плотная, от чего хорошо сохраняет тепло. Когда впервые примерила - уловила тонкий хвойный аромат... Теперь представляю, как уютно в вашем шоуруме) Спасибо, Balcony Garment

Наталя / 18.02.2019

Привіт чудовій команді balcony. Вперше замовила зелений набір з льону. Я вражена швидкістю і якістю обслуговування. Ці дівчата вміють працювати і в стресовій ситуації. Якість товару вражає, упакування на вищому рівні. Це кохання до balcony надовго в мене. Дякую!

Ирина / 15.02.2019

Заказывала серый мужской халат. Он оказался даже лучше, чем на фото. Ткань очень приятная на ощупь. Планирую купить еще что-то. кроме того, администраторы очень быстро реагируют на на сообщения о трудностях с работой сайта. Было приятно сотрудничать

Ольга / 23.01.2019

Завжди подобався Balcony за стильні речі, але зараз ще й приємно здивована персоналом. які з радістю допомагають вирішити будь-які нюанси, що можуть виникнути в покупця. Клієнтоорієнтованість на найвищому рівні! Я справді вражена! Balcony, Ви справді дуже круті! Спасибі!

Ольга / 09.01.2019

Зробіть, будь ласка, моделі домашнього одягу на одне плече, щось oversize, як вільний затишний світшот! Шоб можна було носити з майками-боксерками☺️☺️☺️Будь лааааска

Мария / 29.12.2018

Пижама моей мечты. Спасибо большое, Balcony!

Лена / 11.12.2018

Заказала на подарок набор беж с фигурной накидкой и брюками. Именинница очень довольна и сказала, что качество обалденное!

Ирина / 12.09.2018

Цені на сайте меняются разительно. Вчера ваза стоила 500 грн - сегодня 750. Виноват конечно производитель.

Іра / 07.08.2018

Приємний сервіс (на всіх етапах спілкування), відмінна якість речей. Останнього разу замовляла Туніка з сорочкою темно-сіра з місяцем. Не одразу підійшов розмір. Швидко зробили обмін. Дякую!

Аліна / 20.07.2018

Заказывала два льняных набора, получила посылку на следующий же день! Я просто в восторге, такие крутые, размеры подошли, пошито просто супер ☺. Спасибо большое!

Наталія / 23.06.2018

Отримала костюм та штани. Що тут скажеш! Вме просто ідеальне! Зручне, стильне, приємне до тіла, гарно пошите та скроєне з любов‘ю! Дякую, Balcony, що в нашій країні є така гарна та прекрасна продукція! Я прийду ще за іншим!

Ксенія / 13.06.2018

Обожнюю Balcony! Супер обслуговування, відмінна якість

O\'Lena / 23.03.2018

отримала свою першу піжамку. це втілення ніжності:))) Дуже вдячна! Окрема задоволена посмішка для феї, яка насипала зірочок і пилку щастя!!!

Виктория / 03.03.2018

Потрясающая пижама в горохи после первой стирки при температуре 30 градусов "села" (( Теперь у меня есть кюлоты в горох((

Вікторія Бородай / 27.02.2018

Дякую ще раз за ставлення до клієнтів! Вчора отримала замовлення, а там неочікувано подаруночок! Я навеки ваша!))) Задоволена замовленям також! Успіхів вам!

Mari / 08.02.2018

Вже не вперше роблю замовлення в Balcony для себе та друзів, сімї! Дуже задоволена якістю речей (матерал, пошиття) та підходом до клієнтів компанії. Речі носяться дуже добре

Alexander / 03.02.2018

Купил здесь ночнушку и подарочную упаковку. Все прошло отлично, даже было приятно что ребята помогли решить ряд моих проблем с размером. Завездочки в упаковке волшебный. Спасибо большое за вашу работу.

Віра / 02.02.2018

Гарні, якісні речі і приємне обслуговування, буду купувати ще!

Анна / 02.01.2018

Дякую, Balcony, за м\'якеньку та стильну (і що найприємніше - зроблену в Україні) піжамку! Тепер навіть зима здається набагато затишнішою!

Ольга Водянна / 01.12.2017

Дякую BALCONY за якісний одяг. Вже не вперше купую одяг собі та на подарунок іноземним друзям. Завжди наголошую, що товар вироблений в України. Товар за який не соромно. Також дякую магазину, що відшили додатково мої шортики по акції яких вже не було в наявності. Ви неймовірні. Розвитку Вам та найкращих покупців!

TANIA / 25.11.2017

Дякую за оперативність та якість! Радує, що в Україна є такі бренди. Натуральні тканини, якістьпошиву, цікаві моделі. Пишаюсь Вами. Молодці. так тримати!

Залишити відгук

Оцінка магазину